Facebook Pixel

Дрони вдарили по Новоросійську. У порту пожежі

Дрони ударили по Новоросійську. У порту пожежі

Дрони ударили по Новоросійську. У порту пожежі

Вночі проти 17 травня завдано удару по морському порту, де тепер базується Чорноморський флот рф, нафтобазі та залізничній станції Новоросійська Краснодарського краю росії.

Вибухи і пожежа у Новоросійську 17 травня 2024 року (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

Місцевий губернатор Кондратьєв заявив, що вночі місто атакували 10 БПЛА.

Quote«Силами ППО було подавлено понад 10 безпілотників. Внаслідок падіння апаратів виникли локальні загоряння, які зараз ліквідовуються. За попередньою інформацією, постраждалих немає», — заявив він.

Місцеві жителі нарахували понад 30 вибухів, порт наразі знеструмлений. Також зникла електроенергія у деяких районах міста.

Мешканці Новоросійська у мережі бідкаються, що такого ніколи не було, деякі навіть не збираються йти на роботу через атаки. Після нічної атаки у місті не працює громадський транспорт, перекрито рух кількома вулицями, а також не працюватимуть освітні заклади.

Пожежа на НПЗ у Туапсе 17 травня 2024 року (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Також російська влада заявила про атаку ЗСУ на нафтопереробний завод у Туапсе у Краснодарському краї. За даними оперативного штабу, в результаті падіння безпілотника відбулося загоряння на території підприємства. На місці працюють оперативні служби. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉