Facebook Pixel

Sense Bank кредитуватиме енергоефективні проєкти бізнесу

Sense Bank кредитуватиме енергоефективні проєкти бізнесу

Sense Bank кредитуватиме енергоефективні проєкти бізнесу

Sense Bank розпочав кредитування енергоефективних проєктів для бізнесу. Про це повідомила пресслужба банку.

Цей крок було зроблено у відповідь на зростаючий дефіцит генерації електроенергії, спричинений постійними терористичними атаками рф.

Тепер юридичні особи та фізичні особи-підприємці можуть отримати позики на проєкти зі встановлення джерел відновлюваної енергії, енергоефективного освітлення, систем накопичення електроенергії тощо.

У банку зазначають, що ця ініціатива є окремою програмою кредитування бізнесу, спрямованою на покращення енергоефективності. Підприємці можуть отримати фінансування у розмірі до 100% вартості проєкту на термін до 5 років. Максимальна сума позики — 150 млн гривень. Графік погашення розроблятиметься індивідуально для кожного клієнта, враховуючи особливості бізнесу, локацію та кредитні можливості позичальника.

Банкіри також зазначають, що кредитування бізнесу для цих потреб буде здійснюватися в рамках держпрограми «Доступні кредити 5-7-9%», яка передбачає процентну ставку від 1% річних. Ця програма дозволяє кредитувати бізнес, розташований у зонах високого воєнного ризику, що потребує особливої підтримки.

Нагадаємо, що 25 червня цього року Sense Bank разом з 16 іншими банками підписали Меморандум щодо кредитування проєктів з відновлення енергетичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉