Facebook Pixel

В агрокомпанії IMK пішов з посади гендиректор Алекс Ліссітса

1 липня стало відомо, що Алекс Ліссітса залишив посаду генерального директора агрокомпанії ІМК, яку займав з 2013 року. Про це пише пресслужба IMK.

Алекс Ліссітса перейшов на іншу посаду, очоливши раду директорів ІМК. Він відповідатиме за розробку довгострокової стратегії компанії, а також здійснюватиме контроль за її реалізацією.

Хто став новим директором ІМК

Замість Ліссітси новим гендиректором підприємства став Олександр Вержиховський. До цього він був операційним директором ІМК.

Quote«Олександр здійснюватиме поточне оперативне управління компанією, а також відповідатиме за реалізацію як короткострокових, так і довгострокових планів відповідно до стратегії компанії», — зазначено у повідомленні.

Зокрема, Вержиховський хоче зосередитись на впровадженні стратегії Smart Green Strategy, модернізації аграрної техніки компанії та збільшенні експортної логістики.

Quote«Я розпочинаю новий проєт, офіційне оголошення якого відбудеться на початку жовтня 2024 року. Слідкуйте за новинами, щоб дізнатися більше», — коротко написав Ліссітса у своєму ФБ.

Що відомо про IMK

Агрохолдинг ІМК створений у 2007 році колишнім власником холдингу «Клуб Сиру» Олександром Петровим. До 2017 року компанія носила назву «Індустріальна молочна компанія». Компанія входить до десятки найбільших агрофірм України.

ІМК обробляє. приблизно 120 тис. га землі у Полтавській, Чернігівській та Сумській обл. Компанія володіє низкою елеваторів, що можуть одночасно зберігати 554 тис. т зернових. Також володіє 2 молочнотоварними фермами в Чернігівській обл.

Подякувати 🎉