Facebook Pixel

Без відсотків та переплат: ЖК Greenville Park пропонує програму «Лагідна іпотека» для придбання квартир

Автор
Фото Greenville

Фото Greenville

Девелоперська компанія Greenville пропонує придбати квартири у київському житловому комплексі Greenville Park за програмою від забудовника «Лагідна іпотека».

Програма передбачає придбання житла без відсотків та переплат терміном до 5 років з першим внеском у 20%. У компанії зазначають, що кількість акційних пропозицій обмежена.

Quote«Ми намагаємося зробити квартири доступними для покупців. Саме тому розробили «Лагідну іпотеку», яка дає змогу стати власником квартири бізнес-сегменту в будинку, який будується зараз. Плановий термін введення в експлуатацію — четвертий квартал 2025 року. На однокімнатні квартири перший внесок становить 30%, залишок можна оплатити протягом 4 років щомісячними або щоквартальними платежами без відсотків. На двокімнатні, трикімнатні та чотирьохкімнатні квартири умови аналогічні, тільки перший внесок складає від 20%, а залишок можна оплатити протягом 5 років. Мінімальний перший внесок на прикладі найдешевшої однокімнатної квартири може бути від 31 773 умовних одиниць. У такому випадку щомісячний платіж складатиме 1545 умовних одиниць», — пояснює керівниця департаменту продажів Greenville Kyiv Сусанна Караханян.

До речі, обрати квартиру в центрі продажів відтепер можна за допомогою віртуальних 3D-турів, які демонструються відвідувачам. Є також можливість «прогулятися» квартирами за допомогою VR-окулярів та побачити, як виглядатиме житло після ремонту.

Про комплекс

Житловий комплекс бізнес-класу Greenville Park розташований на Подолі, поруч із посольством Азербайджану та сквером імені Гейдара Алієва. У пішій доступності — станція метро «Лук’янівська», зручна транспортна розв’язка та необхідна для життя інфраструктура.

Фото Greenville

Фото Greenville

У будівництві використовується монолітна-каркасна технологія та якісні, екологічно безпечні матеріали.

Серед переваг:

  • багатоярусний підземний паркінг,
  • дитяча ігрова кімната,
  • окреме приміщення для колясок та велосипедів,
  • лапомийка для домашніх улюбленців.

Вхідна група дизайнерського типу, є бізнес-простір для проведення ділових зустрічей або дистанційної роботи, лаунж-зона для відпочинку.

Територія комплексу закрита від сторонніх, діє індивідуальна система доступу, є цілодобова охорона, відеоспостереження та консьєрж-сервіс.

Фото Greenville

Фото Greenville

Про компанію

З 2007 року Greenville працює в сфері житлової та комерційної нерухомості. Зараз серед портфельних проєктів — комплекси комфорт-класу у Львові (Greenville Park Lviv, Greenville House, «Місто трав» та «Добра оселя»), сучасний курортний готель «Лісова пісня» в Трускавці та 2 ЖК бізнес-класу в Києві — Greenville Park та Greenville на Печерську.

З 2016 року група компаній Greenville також впроваджує міжнародні проєкти в галузі альтернативної енергетики.

Для отримання детальної інформації про програму «Лагідна іпотека» можна звернутися у центр продажів Greenville Park за адресою вул. Глибочицька, 28. Також з будь-яких питань можна телефонувати за номером +38(044) 344 67 38 або заповнити швидку форму на сайті для зворотнього зв’язку.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉

Матеріали, розміщені в рубриці «Новини компаній», є прес-релізами. Редакція не несе відповідальності за зміст розміщених в цій рубриці матеріалів.