Facebook Pixel

Замість елітних курортів росіяни поїдуть в Афганістан та Північну Корею

Північна Корея та Афганістан активно готуються до залучення російських туристів.

Про це повідомляє Star Daily та The Independent.

На будівництві прибережної туристичної зони Вонсан-Калма у Північній Кореї, тимчасово зупиненому через пандемію COVID-19, знову розпочали активні роботи. Установка пляжних стільців та проведення дорожніх робіт свідчать про готовність курорту до відкриття, що привернуло увагу вітчизняних туристичних компаній. Вонсан-Калма простягається на вдвічі більшу довжину, ніж всесвітньо відомий Вайкікі на Гаваях.

Попри суворі обмеження для жінок в Афганістані, туризм починає розвиватися. Відкриття спеціалізованого навчального закладу для навчання туристичного бізнесу спричинило значне зростання кількості іноземних відвідувачів, серед яких можуть виявитися і росіяни. Афганістан активно працює над спрощенням візового режиму та покращенням інфраструктури, що робить його привабливим напрямком для мандрівників із Росії.

Афганістан готується прийняти більше іноземних гостей, і єдиний п'ятизірковий готель країни Serena знову відкрив свій жіночий спа-центр і салон краси для іноземних жінок після тривалого закриття. Для доступу до послуг, заборонених для місцевих жінок, іноземки мають надати паспорт.



Подякувати 🎉