Facebook Pixel

На Одещині Sense Bank компенсуватиме кредитну ставку за програмою єОселя

На Одещині Sense Bank компенсуватиме кредитну ставку за програмою єОселя

На Одещині Sense Bank компенсуватиме кредитну ставку за програмою єОселя

Сенс Банк уклав угоду з Одеською обласною військовою адміністрацією щодо часткової компенсації іпотечних кредитів у рамках державної програми «єОселя».

Завдяки цьому певні категорії позичальників матимуть змогу придбати житло в Одесі та області на більш вигідних умовах. Ставка у 3% річних буде повністю компенсована за рахунок обласного бюджету.

Банк повідомляє, що пропозиція стосуватиметься військовослужбовців ЗСУ, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, ГУР, Нацгвардії, Держприкордонслужби, а також рятувальників і правоохоронців.

Керівниця напряму з роздрібного бізнесу Sense Bank Юлія Тур зазначила, що така співпраця не лише розширює можливості українців на отримання нового житла, але й сприяє розвитку ринку, регіону та економіки країни загалом. В Одеській ОВА додали, що на 1 червня завдяки Програмі часткової компенсації більше 200 учасників «єОселі» в Одесі та області придбали житло на пільгових умовах. Підписана угода із Сенс Банком посилить цю ініціативу.

За інформацією на сайті банку, наразі Sense Bank активно працює над укладанням подібних угод з іншими обласними військовими адміністраціями.

Нагадаємо, що у листопаді 2023 року Sense Bank долучився до державної програми доступного іпотечного кредитування «єОселя».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉