Facebook Pixel

Випускники програми «Блокчейн-технології‎» факультету інформатики Києво-Могилянської академії отримали токенізовані сертифікати

Випуск токенізованих сертифікатів на блокчейні Whitechain став першим унікальним кроком до верифікації академічних документів з використанням блокчейн-технологій в Україні.

WhiteBIT спільно з Національним університетом «Києво-Могилянська академія» запровадили передові блокчейн-технології для перевірки сертифікатів випускників програми «Блокчейн-технології». Цей проєкт став першою нагодою використання технології розподіленого реєстру для підтвердження документів в історії української вищої освіти.

Завершилась сертифікаційна програма «Блокчейн-технології» для студентів магістратури факультету інформатики Києво-Могилянської академії, проведена за участю експертів компанії WhiteBIT. Випускники отримали свої сертифікати у вигляді токенізованих записів на блокчейні Whitechain. Ці сертифікати підтверджують оригінальність традиційних документів та забезпечують захист від передачі чи підробки освітніх даних.

У рамках програми студенти вивчали такі дисципліни:

  • Криптографія в блокчейн-технологіях.
  • Алгоритми розподіленого обміну криптовалют на основі smart-контрактів (DeFi).
  • Розробка smart-контрактів.
  • Технічні інструменти регуляції криптовалют на ринку.
Подякувати 🎉