Facebook Pixel

Кожний п’ятий українець ніколи не був у офтальмолога

Кожний п’ятий українець ніколи не був у офтальмолога

Кожний п’ятий українець ніколи не був у офтальмолога

Згідно з опитуванням медичної інформаційної системи Helsi, яке проводилось у межах Місяця зору, який розпочався в додатку 1 липня, 12% українців ніколи не відвідували офтальмолога. Більшість опитаних (майже 37%) оцінюють свій зір як поганий, а 32% — як середній. В опитуванні взяли участь 1500 користувачів додатку віком від 18 до 54 років.

zobrazhennya-2024-07-01-121530805.png

Понад половина респондентів проводить більше шести годин на день за екраном комп’ютера, смартфона або телевізора. Попри це, майже половина (46%) звертається до офтальмолога лише при необхідності, тоді як понад 23% перевіряють зір щороку. Ніколи не відвідували офтальмолога майже 12% опитаних.

zobrazhennya-2024-07-01-124246550.png

На здоров'я очей негативно впливають тривалі відключення світла та неякісне освітлення в темну пору. Медики нагадують — якщо ви відчуваєте біль або дискомфорт в очах, сльозотечу або зниження гостроти зору, обов’язково зверніться до лікаря для діагностики та лікування.

У липні в додатку Helsi можна отримати знижки від 10% до 50% на консультації офтальмолога, діагностику та лікування зору у низці приватних клінік. Також система пропонує знижки на інші медичні послуги, включаючи придбання ліків, лабораторні дослідження та чекапи організму.

Щоб скористатися знижкою чи промокодом, потрібно обрати розділ «Дайджест здоров’я» у додатку, а потім «Промокоди для здоров’я». Система запропонує перелік доступних знижок, з яких пацієнт може обрати потрібні.

Промокод можна ввести під час замовлення на сайті або показати на касі чи рецепції медичного закладу.

Кожного місяця у додатку з'являються нові пропозиції, тому стежте за оновленнями і дбайте про своє здоров'я.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉