Facebook Pixel

Г’ю Джекман показав фінальний трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха» — відео

Компанія Marvel випустила новий трейлер до фільму «Дедпул і Росомаха», підвищуючи інтерес до прем'єри блокбастера, що очікується в кінотеатрах вже 26 липня.

Про це повідомляє Yahoo.News.

В новому трейлері фільму «Дедпул і Росомаха» ми бачимо повернення двох культових персонажів: Росомахи (Х'ю Джекман) та Шаблезубого (Тайлер Мейн). Цей новий трейлер фокусується на запеклому бою між Росомахою і Шаблезубим, що відновлюється після їх першої битви у фільмі 2000 року «Люди Ікс». Нова сутичка обіцяє бути ще більш вражаючою завдяки рейтингу R, що дозволяє більш брутальні і жорстокі сцени.

Тайлер Мейн повертається до ролі Шаблезубого, що є справжнім подарунком для фанатів. За 24 роки після їхньої першої битви в «Люди Ікс», ми отримуємо нову битву між цими суперниками, і виглядає так, що Marvel вирішила зробити її ще більш епічною.

Для тих, хто слідкує за новинами про фільм, не буде новиною те, що повернення Шаблезубого було майже підтверджено ще в грудні 2023 року через витоки зображень та інформації від фанатських акаунтів X/Twitter. Тепер, коли це підтверджено офіційно, ми можемо з нетерпінням чекати на побачене на великому екрані.

Прем'єра Deadpool 3 відбудеться 26 липня, і цей трейлер лише додає інтриги до того, що нас чекає.

Після успішного повернення Х'ю Джекмана в ролі Росомахи в майбутньому фільмі «Дедпул і Росомаха», шанувальники вже активно обговорюють, хто ж стане наступником Джекмана в кінематографічному всесвіті Marvel. Зараз на перший план виходять чутки про можливу заміну Х'ю Джекмана як Росомахи.

Тарон Егертон, зірка таких фільмів як Kingsman і Black Bird, знову опинився в центрі уваги як потенційний кандидат на цю легендарну роль. Згідно з останніми даними від букмекерів, Егертон є фаворитом для того, щоб стати новим Росомахою в MCU. За даними Sportscasting.com, він очолює список кандидатів з коефіцієнтом +200, випереджаючи таких акторів, як Том Харді та Скотт Іствуд.

Тарон Егертон вже давно висловлював інтерес до ролі Росомахи. У 2022 році він підтвердив, що мав зустріч з Marvel Studios з приводу потенційної участі у проєкті, але тоді мова йшла не про Логана. Нещодавно він висловив сумніви щодо того, чи все ще хоче взяти на себе роль Росомахи, але залишається можливість, що він може стати наступником Х'ю Джекмана в майбутньому.


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉