Facebook Pixel

Мутанти Marvel, наукова фантастика та яскраві 60-ті — про що нові серіали березня 2024 року

Палм Роял, Проблема трьох тіл, Люди Ікс’97 — серіали березня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Палм Роял, Проблема трьох тіл, Люди Ікс’97 — серіали березня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Цього тижня стартують телесеріальні новинки про науковців та фантастичні відкриття, продовження пригод мутантів із Всесвіту Marvel 1992 року та комедійна історія про прагнення стати частиною богеми. The Page розповідає, про що нові серіали березня 2024 року, які можна подивитися цього вікенду.

Люди Ікс’97

  • Оригінальна назва: X-Men’97 (2024)
  • Рейтинг IMDb 9,1

Пригодницький фантастичний анімаційний серіал, що є продовженням історії мутантів зі всесвіту Marvel, яка виходила у 1992 році. Нова стрічка вийшла на стрімінговому сервісі Disney+ 20 березня 2024 року.

У сюжеті немає нічого несподіваного для всесвітів коміксів: група мутантів використовує свої надприродні здібності, щоб захистити світ. Але, як зазвичай, світ їх ненавидить і боїться. Втім шанувальники із захопленістю відзначають цікаві повороти сюжету та гарну анімацію.

Україномовний трейлер до серіалу «Люди Ікс’97» (2024)

Палм Роял

  • Оригінальна назва: Palm Royal (2024)
  • Рейтинг IMDb 6,7

Palm Royale — десятисерійний комедійно-драматичний мінісеріал за мотивами роману Джульєтт Макденіел «Містер і місіс Американський пиріг». Перші три епізоди показали на Apple TV 20 березня 2024 року.

Це історія пригоди амбітної дівчини Максим Сіммонс, що у 1969 році намагалася забезпечити собі місце серед богеми Палм-Біч.

«Окрім сценічного дизайну та приголомшливих костюмів від Алікс Фрідберг, головною причиною, чому варто відвідати Palm Royale, є його акторський склад, і на цьому фронті ніхто не розчаровує», — цитата з відгуку на Roten Tomatoes.

Трейлер до серіалу «Палм Роял» (2024)

Проблема трьох тіл

  • Оригінальна назва: 3 body problem (2024)
  • Рейтинг IMDb 7,4

На Netflix 21 березня 2024 року стартував показ мінісеріалу з восьми епізодів «Проблема трьох тіл». Науково-фантастична стрічка знята за мотивами однойменного роману Лю Цісіня. Це друга екранізація після китайського телесеріалу 2023 року.

За сюжетом жінка-астрофізик була призвана в армію через її науковий досвід і відправлена на секретну радіолокаційну базу. З бази відправляють сигнал у космос, щоб встановити контакт з інопланетянами. Це призводить до однієї з найбільших загроз для людства.

На Roten Tomatoes сюжет серіалу називають на подив оригінальним, але попереджають, що він дещо хаотичний та трохи складнуватий.

Україномовний трейлер до серіалу «Проблема трьох тіл» (2024)

Подякувати 🎉