Facebook Pixel

Документалка про холодну війну, містична драма та вбивство Лінкольна: нові серіали березня 2024 року

Яблука ніколи не падають, Полювання на вбивцю, Поворотний момент — серіали березня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Яблука ніколи не падають, Полювання на вбивцю, Поворотний момент — серіали березня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Серіальні прем’єри цього тижня пропонують містичну драму про сімейні таємниці, конспірологічний трилер про переслідування вбивці президента Лінкольна та документальний серіал від Netflix про атомну бомбу і холодну війну. The Page розповідає, де можна подивитися нові серіали березня 2024 року та що про них кажуть критики.

Поворотний момент: Атомна бомба і холодна війна

  • Оригінальна назва: Turning Point: The Bomb and the Cold War (2024)
  • Рейтинг IMDb 7,5

На тлі оскарівського успіху художнього фільму про творця атомної бомби Оппенгеймера 12 березня Netflix запустив показ документального серіалу про цей історичний період. Серіал охоплює ширший контекст, експерти коментують не лише гонку озброєння, падіння СРСР, але й сучасну російсько-українську війну. Один з коментаторів, зокрема, — президент України Володимир Зеленський.

Трейлер до серіалу «Поворотний момент: атомна бомба і холодна війна» (2024)

Яблука ніколи не падають

  • Оригінальна назва: Apples Never Fall (2024)
  • Рейтинг IMDb 7,0

Містичний міні-серіал, заснований на однойменному романі Ліан Моріарті, тієї самої, що написала «Велика маленька брехня». Прем'єра серіалу відбулася 14 березня на сервісі Peacock.

Колишні тенісні тренери Джой і Стен Ділейни — батьки чотирьох дорослих дітей. Їхня родина зовні виглядає надзвичайно задоволеною життям. Але Джой зникає, і її діти змушені зануритися в історію шлюбу своїх батьків та роздивитися історію своєї сім’ї наляканими очима.

Трейлер до серіалу «Яблука ніколи не падають» (2024)

Полювання на вбивцю

  • Оригінальна назва: Manhunt (2024)
  • Рейтинг IMDb 8,1

На Apple TV 15 березня стартував детективний мінісеріал, що творці позначили як «конспірологічний трилер». Це історія переслідування вбивці президента Авраама Лінкольна, за книгою Джеймса Л. Свонсона «Полювання: 12-денне переслідування вбивці Лінкольна».

Контрастне освітлення, переважно темні тони одягу та інтер’єрів кінострічки підсилюють драматичний ефект історії про народ на зламі часів. В цілому серфал вже встиг отримати схвальні рецензії, зокрема на Rotten Tomatoes 81% позитивних відгуків.

Трейлер до серіалу «Полювання на вбивцю» (2024)

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉