Facebook Pixel

Кримінальна драма від Ґая Річі, байопік порноактора та палацові інтриги: прем‘єри серіалів 5-7 березня 2024

Серіали, що виходять 5 -7 березня 2024 року: описи й трейлери. Обкладинка Олександра Шатова

Серіали, що виходять 5 -7 березня 2024 року: описи й трейлери. Обкладинка Олександра Шатова

Нові історичні та кримінальні драми цього року виходять ледь не щодня. Цього тижня стартують дві такі драми. Одна розповідає про британське суспільство XVII століття, друга про кримінальні злидні їхніх нащадків у тих самих палацах. The Page пропонує добірку нових серіалів березня.

Мері та Джордж

  • Оригінальна назва: Mary and George (2024)
  • Рейтинг IMDb 7,3

«Мері та Джордж» — британська історична психодрама в семі серіях, заснована на книзі Бенджаміна Вуллі «Вбивця короля» (2017). У центрі сюжету роман між королем Англії Яковом I (він так само Яків VI для Шотландії) та Джорджем Вільєрсом, першим герцогом Бекінгемським.

Вільєрс — це той самий герцог Бекінгем, персонаж книги «Три мушкетери», але у серіалі показана його біографія до подій у романі Олександра Дюма. Мати Джорджа, Мері Бомонт, віроломна майбутня герцогиня Бекінгемська, через інтриги змусила свого сина спокусити короля Якова. Завдяки стосункам Джорджа із королем мати й син отримали багатство, кілька титулів та політичний вплив.

Серіал стартував з 5 березня на Sky Atlantic.

Трейлер до серіалу «Мері та Джордж» (2024)

Суперсекс

  • Оригінальна назва: Supersex (2024)
  • Рейтинг IMDb 6,2

Від 6 березня Netflix розпочав показ семисерійного серіалу «Суперсекс». Італійська біографічна драма про життя відомого італійського порноактора Рокко Сіффреді, що взяв участь 1300 порнофільмах з 1986 року.

«Ця прекрасна історія створена під впливом мого життя, але це не моє життя. Усе, що ви побачите в «Суперсексі», походить від мене, але сценаристка вклала в це багато себе», — прокоментував Сіффенді напередодні виходу серіалу.

Трейлер до серіалу «Суперсекс» (2024)

Джентльмени

  • Оригінальна назва: Gentlemen (2024)
  • Рейтинг IMDb 8,4

Після смерті свого батька Едді Холстед успадкував маєток площею 15 тис. акрів і титул герцога Холстеда. На додаток він дізнається, що його земля є частиною бізнес-імперії, яка вирощує канабіс. Едді доведеться зорієнтуватися у світі небезпечних персонажів з підлими планами, захистити свій дім і залишитися в живих.

Ґай Річі зняв цей кримінальний мінісеріал з 8 епізодів як spin-off власного фільму 2019 року з такою ж самою назвою. Серіал стартував 7 березня на платформі Netflix.

Трейлер до серіалу «Джентльмени» (2024)

Подякувати 🎉