PRORESTO’25 — платформа для об’єднання професіоналів ресторанного бізнесу України від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж, задля обміну знаннями, досвідом та надання взаємної підтримки.

Зображення надано партнерами
На сцені розгортатимуться профільні панельні дискусії з провідними експертами ресторанної галузі, експозиції від провідних компаній та PopUp з відомими одеськими закладами.
Ми поговоримо про продукт, сервіс і маркетинг та розберемося, чи правда, що це три головні кити успішного закладу.
Ви дізнаєтесь, як створюються монопродуктові концепти, розберемо кейси успішних моделей, побудованих на сервісі у спальних районах, обговоримо, як утримати гостей, отримати нових та їх лояльність, чому важливий особистий бренд ресторатора та як працює інфлюенс-маркетинг в ресторанних проєктах.
Хедлайнери:
- Ольга Мартиновська - кухар та суддя проєкту МайстерШеф. Співвласниця та ідеолог проєкту "Culinara" (перший український кулінарний додаток)
- Лейля Туваклієва - підприємниця, співвласниця пекарні Leilia bakery, керуючий партнер кафе Марія, ведуча подкасту «Реве та стогне Ресторатор»
- Анрдій Дромов — співвласник ресторанів Truffle. Бренд-шеф делікатес-маркету «Космос» і «Таврія-В».
- Ілля Неправда — співзасновник барів MAD Bars House, Hram bar, SushiBoys, власник кондитерської Cheesecake Family
- Влад Романішин — співзасновник та шеф-бармент бару Flacon, джин-бару Sparkl, співвласник ресторану сучасної української кухні UYAVA, бренд-амбасадор Pernod Ricard, барний консультант та бренд бармен Synergy Group
- Євген Комаров — гастроюрист і Business developer "GLOBAL LAW". Заступник керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості».
Та інші зіркові спікери!
Окрасою PRORESTO’25 стане гастро-вечірка для спікерів та гостей заходу. Це ідеальне місце для нетворкінгу, нових ідей та натхнення під вінілові ритми та вишукані коктейлі.
Дізнатися більше: про PRORESTO’25 і як придбати квитки
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також