Facebook Pixel

Наркобаронеса, військові пілоти та сімейна драма: прем’єри телесеріалів 25-28 січня 2024 року

Серіали, що виходять 25-28 січня 2024 року. Обкладинка Олександра Шатова

Серіали, що виходять 25-28 січня 2024 року. Обкладинка Олександра Шатова

Цими вихідними любителі кримінальних історій на основі реальних подій зможуть дізнатися про зухвалу жінку, що стала однією з ключових постатей розквіту наркобізнесу 1970-х у США. Тим, хто шукає героїчні драми та захоплюється стрічками про Другу світову, можемо порадити новий серіал про пілотів. The Page пропонує добірку прем’єр серіалів 2024 року, що виходять цього тижня.

Гризельда

  • Оригінальна назва: Griselda (2024)
  • Рейтинг IMDb 8,1

На Netflix 25 січня вийшла кримінальна драма у шести серіях. «Гризельда» — це історія про життя кмітливої та амбітної колумбійської бізнеследі Гризельди Бланко. Вона створила один із найприбутковіших наркокартелів у світі. Бланко знайшла баланс між сім’єю та бізнесом, завдяки чому стала широко відомою як Чорна вдова.

Наркобаронеса Гризельда була реальною персоною, однією з перших колумбійських ділків, що встигли створити свій капітал на контрабанді кокаїну до США у 1970-х.

Трейлер серіалу «Гризельда»

Володарі повітря

  • Оригінальна назва: Masters of Air (2024)
  • Рейтинг IMDb 9.0

Серіал про героїчних пілотів часів Другої світової війни виходить 26 січня на Apple TV. Воєнна драма, сповнена екшену, показує соту бомбардувальну групу. За значні втрати під час виконання бойових завдань підрозділ отримав назву «Кривава сотня».

Основою сценарію став документальний роман Дональда Л. Міллера, що описав повітряні бої Другої світової очима британських та американських військових.

Трейлер серіалу «Володарі повітря»

Експати (Емігранти)

  • Оригінальна назва: Expats (2023-2024)
  • Рейтинг IMDb 7,4

З 26 січня на екрани виходить шість серій драматичної історії про яскраве життя у Гонконгу 2014 року. У центрі сюжету — три емігрантки із США Маргарет (Ніколь Кідман), Гіларі (Сараю Блу) та Мерсі (Джі-Йонг Ю), які оселилися у новій для себе країні. Шляхи головних героїнь перетинаються після раптової сімейної трагедії. Багато чого в їхньому житті здається тимчасовим, навіть дружні ,на перший погляд, стосунки.

Трейлер серіалу «Експати»

Подякувати 🎉