Facebook Pixel

Документалка про змову, історична комедія та сатира на авторитарну державу: прем‘єри серіалів 28 лютого — 3 березня 2024

Серіали, що виходять 28 лютого-3 березня 2024 року. Обкладинка Олександра Шатова

Серіали, що виходять 28 лютого-3 березня 2024 року. Обкладинка Олександра Шатова

Кейт Вінслет яскраво зіграла епатажну канцлерку, що внаслідок параноїдальних страхів посилює репресії у країні. Вона виходить на онлайн-зв’язок з урядом з власної ванної кімнати та крутить роман із молодим військовим.

Ця вигадана історія у деяких епізодах нагадує реальні події в авторитарних державах, але у гротескному перебільшенні. The Page розповідає, які ще нові серіали виходять цього тижня.

Американська змова: розгорнуте розслідування

  • Оригінальна назва: American Conspiracy: The Octopus Murders (2024)
  • Рейтинг IMDb 7,5

28 лютого на Netflix стартував показ чотирисерійного документального серіалу. Історія починається з розслідування загадкової смерті журналіста Денні Касоларо. Хоча поліція розцінила його смерть як самогубство, багато хто впевнений, що журналіст загинув через розслідування ймовірної змови під назвою «Восьминіг». Ймовірно, змовники пов’язані з крадіжкою шпигунського програмного забезпечення та іншими нерозкритими вбивствами.

Трейлер до серіалу «Американська змова: розгорнуте розслідування» (2024)

Повністю вигадані пригоди Діка Терпіна

  • Оригінальна назва: The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (2024)
  • Рейтинг IMDb 8,1

У п’ятницю Apple TV+ презентує новий історичний комедійний телесеріал про вигаданого персонажа. Події розгортаються умовно у XVII столітті, але не мають стосунку до реальних історій.

Дік Терпін, що випадково опинився на місці ватажка банди шахраїв, вирушає назустріч пригодам. За сюжетом він намагається перехитрити корумпованого законника та «викрадача злодіїв» Джонатана Уайльда.

Шість серій пригодницької стрічки сповнені абсурдних та смішних моментів.

Трейлер до серіалу «Повністю вигадані пригоди Діка Терпіна» (2024)

Режим

  • Оригінальна назва: The Regime (2024)

У неділю, 3 березня, на HBO виходить прем’єра політичного серіалу із сатиричним підтекстом. Протягом 6 епізодів будуть розгортатися події у палаці однієї східноєвропейської неназваної держави. Головна героїня — мадам канцлер Олена Вернем (грає Кейт Вінслет) стає дедалі більш параноїчною та нестабільною. Вона тривалий час не виходить з палацу та шукає підтримки у солдата Герберта Зубака. Тим часом за стінами палацу режим поступово руйнується.

Творці серіалу обмежуються у своїх коментарях коротким синопсисом, але попереджають, що ми побачимо Кейт Вінслет у незвичному амплуа.

Трейлер до серіалу «Режим» (2024)

Подякувати 🎉