Facebook Pixel

За серіал за «Гаррі Поттером» відповідатиме співавторка «Спадкоємців»

За серіал за «Гаррі Поттером» відповідатиме співавторка «Спадкоємців»

За серіал за «Гаррі Поттером» відповідатиме співавторка «Спадкоємців»

Шоураннеркою і виконавчою продюсеркою поки що безіменного серіалу за «Гаррі Поттером» призначили Франческу Гардінер — одну з авторів «Спадкоємців» і «Темних матерій». Про це повідомили Warner Bros. і HBO, які займаються виробництвом багатообіцяючого проєкту. Про це пише Variety. Також стало відомо, що кілька епізодів для шоу зніме Марк Майлод. Раніше він брав участь у розробці «Гри престолів» і The Last of Us.

Гардінер і Майлод були найняті після багатоступеневого відбору. Ще в січні керівництво Warner Bros. заявило, що веде переговори відразу з кількома авторами. Тоді ж повідомлялося, що студія не займатиметься пошуком акторів на головні ролі, поки не знайде гідних продюсерів.

Quote«Перший крок для нас — вирішити, хто буде шоураннером. Щойно це питання буде вирішено, ми зможемо почати кастинг. Найскладніша частина для нас — це перші дві книжки, де дітям лише 11 або 12 років», — зазначив президент Warner Bros. TV Ченнінг Дангі.

Як було оголошено раніше, HBO планує випускати серіал за «Гаррі Поттером» протягом 10 років. Кожен сезон буде заснований на одній з книг Джоан Роулінг. Письменниця стане одним із виконавчих продюсерів проєкту. Шоу буде точною адаптацією першоджерела. Прем'єра першої частини очікується у 2026 році.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉