Facebook Pixel

ПриватБанк кредитуватиме енергогенерацію за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

ПриватБанк кредитуватиме енергогенерацію за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

ПриватБанк кредитуватиме енергогенерацію за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

ПриватБанк розпочав прийом заявок від корпоративних клієнтів та малого і середнього бізнесу (МСБ) на кредитування будівництва та встановлення газотурбінних, біогазових та газопоршневих генераційних установок за держпрограмою доступних кредитів «5-7-9%».

Як повідомили у банку, розширення урядом можливостей програми доступного кредитування бізнесу дає змогу корпоративним клієнтам та представникам МСБ отримати фінансування на придбання та встановлення обладнання для енергогенерації на пільгових умовах. Це дозволить розвивати та підтримувати виробництво в умовах дефіциту енергії та сприятиме активному розвитку ринку малої розподіленої генерації.

18 червня 2024 року Кабмін розширив можливості програми «Доступні кредити 5-7-9%». Тепер підприємці можуть використовувати отримані кошти для придбання та встановлення електрогенераційних установок, які працюють на газу.

Кредитні кошти, отримані за програмою, клієнти банку можуть витратити на будівництво та встановлення біогазових, газотурбінних та газопоршневих генераційних установок. Максимальна сума пільгового кредиту становить до 150 млн грн.

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» також передбачає для підприємств можливість використовувати кредитні кошти на придбання вітрових та сонячних електростанцій, а також обладнання для акумуляції електроенергії. Подати заявку на отримання кредиту можна на сайті ПриватБанку.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉