Facebook Pixel

ПриватБанк кредитуватиме енергонезалежність українського бізнесу

ПриватБанк кредитуватиме енергонезалежність українського бізнесу

ПриватБанк кредитуватиме енергонезалежність українського бізнесу

ПриватБанк відкриває прийом заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю обладнання, потрібного для забезпечення енергонезалежності — електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо.

Quote«Мікро- та малий бізнес — до 10 млн грн, причому кредити до 1 млн грн фінансуються без застави на строк до 2 років, а кредити від 1 до 10 млн грн до 5 років (із заставою обладнання або іншого майна). ПриватБанк скасував комісію за видачу таких кредитів та встановив мінімальний аванс на рівні від 10% вартості обладнання», — повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв.

Клієнтам середнього та корпоративного бізнесу можна розраховувати на доступні кредити від 10 млн грн на строк до 5 років.

Quote«В умовах відсутності стабільного доступу до електроенергії в країні наші бізнес-клієнти потребують швидких рішень щодо термінової купівлі альтернативних джерел електроенергії для підтримання безперебійного режиму роботи», — зазначив Євген Заіграєв.

Наразі отримати кредит в ПриватБанку можливо за спрощеною процедурою — зі швидким ухваленням рішення щодо фінансування.

Заявку на отримання кредиту для фінансування енергозабезпечення можна подати на сайті банку.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉