Facebook Pixel

ПриватБанк запустив мобільний банкомат для прифронтових регіонів

18 червня ПриватБанк запустив мобільний банкомат. Він може працювати в умовах відсутності електрики та зв’язку.

Про це пише Privatbank_insider

У мобільному банкоматі жителі прифронтових територій, окрім видачі готівки, зможуть отримувати інші послуги: від платежів та переказів до оформлення депозитів, погашення кредитів, страхування тощо. Допомагатимуть фахівці банку, що перебувають поряд з банкоматом.

Quote«Нашим головним пріоритетом є впровадження стратегії безбар’єрності, і новий мобільний банкомат ПриватБанку має усе необхідне для надання банківських послуг там, де не працює жоден інший банк — насамперед, для мешканців прифронтових регіонів, — відзначає член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко. — Наші клієнти безпечно та в зручному, наскільки це можливо, форматі зможуть отримувати зарплатню, соціальні виплати, перекази, депозити тощо».
2-1.jpeg 3 (1)-r0.jpeg

Нагадаємо, що ПриватБанк відкриває прийом заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю обладнання, потрібного для забезпечення енергонезалежності — електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉