ПриватБанк запустив мобільний банкомат для прифронтових регіонів

ПриватБанк запустив мобільний банкомат для прифронтових регіонів. Фото: Privatbank_insider

18 червня ПриватБанк запустив мобільний банкомат. Він може працювати в умовах відсутності електрики та зв’язку.

Про це пише Privatbank_insider

У мобільному банкоматі жителі прифронтових територій, окрім видачі готівки, зможуть отримувати інші послуги: від платежів та переказів до оформлення депозитів, погашення кредитів, страхування тощо. Допомагатимуть фахівці банку, що перебувають поряд з банкоматом.

«Нашим головним пріоритетом є впровадження стратегії безбар’єрності, і новий мобільний банкомат ПриватБанку має усе необхідне для надання банківських послуг там, де не працює жоден інший банк — насамперед, для мешканців прифронтових регіонів, — відзначає член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко. — Наші клієнти безпечно та в зручному, наскільки це можливо, форматі зможуть отримувати зарплатню, соціальні виплати, перекази, депозити тощо».

Нагадаємо, що ПриватБанк відкриває прийом заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю обладнання, потрібного для забезпечення енергонезалежності — електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо.

Читати на The Page