Facebook Pixel

Укрпошта відкрила в Одесі новий сортувальний термінал

Укрпошта  відкрила у Одесі новий сортувальний термінал

Укрпошта відкрила у Одесі новий сортувальний термінал

Укрпошта відкрила новий потужний сортувальний термінал в Одесі. Про це повідомив гендиректор Ігор Смілянский.

Новий термінал Укрпошти в Одесі 2 липня 2024 року (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

У ньому будуть сортуватися посилки для Одеської, Херсонської та Миколаївської областей. Місцеві адресати зможуть після сортування отримувати їх протягом доби або навіть скоріше.

В Укрпошті наголошують, що новий термінал є кроком до повної автоматизації, яка має замінити ручне сортування, значно знизити кількість помилок, створити сучасні умови праці та заробітні плати для працівників Укрпошти, додати адаптивності по доставці у разі надзвичайних ситуацій. Вже 17 таких автоматизованих ліній встановлено у 7 містах України.

Все обладнання та програмне забезпечення створене українським виробником. Воно дозволяє обробляти до 270 тис. посилок на добу і 3 посилки на секунду.

Quote«Звісно, що лінії — це лише один з пазлів усієї стратегії трансформації, яку зараз проходить Укрпошта. Ми перебудовуємо маршрути, відкриваємо нові термінали, логістичні центри та депо з інноваційним обладнанням. Наступна ціль — переобладнання ще 7 терміналів та 16 логістичних центрів. Рухаємося до вашого найкращого досвіду у користуванні нашими послугами», — підсумував Ігор Смілянский.
Подякувати 🎉