Facebook Pixel

McDonalds відкрив свій 100-й ресторан — в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами

У селі Стоянка Бучанського району, що за 20 км від Києва, 28 грудня відкрився новий ресторан популярної мережі McDonald’s.

Це вже другий заклад на автошляху міжнародного значення Київ – Чоп, раніше в листопаді 2023 року відкрився McDonald’s у Житомирській області.

Ресторан у Стоянці став 100-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні, і забезпечив понад 70 робочих місць.

McDonald’s розташований в комплексі з АЗС та поруч із супермаркетами. Зал розрахований на 102 відвідувачів, на терасі є ще 132 місця для сприятливої погоди.

Ресторан має 10 терміналів самообслуговування в залі та модернізовані цифрові дисплеї на МакДрайві.

Ресторан і МакДрайв працюватимуть з 09:00 до 21:00 год.

В усіх закладах McDonald’s дотримуються розширених правил безпеки: під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги.

McDonalds відкрив ресторан в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами

McDonalds відкрив ресторан в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами

McDonalds відкрив ресторан в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами

McDonalds відкрив ресторан в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами

McDonalds відкрив ресторан в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами Thumb McDonalds відкрив ресторан в с. Стоянка, яке було зруйноване росіянами Thumb

Стоянка під час вторгнення окупантів

Нагадаємо, селище Стоянка, що на Київщині, зазнало значних руйнувань від артилерійських обстрілів та авіударів. російські окупанти майже повністю стерли населений пункт з лиця землі. Саме там вони здійснювали геноцид українців – грабували оселі мирних жителів, а самих людей викрадали, катували, знущалися, вбивали. Аби зупинити рух ворожої техніки біля Стоянки, українці підірвали міст. Це завадило окупантам взяти столицю.

Раніше The Page повідомляв, що у Львові відкрився восьмий ресторан популярної мережі McDonald’s. Це вже другий заклад, що відкрився у місті після повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉