Facebook Pixel

Макдональдс відкрив ще один ресторан у Львові — фото

У Львові відкрився восьмий ресторан популярної мережі McDonald’s. Це вже другий заклад, що відкрився у місті після повномасштабного вторгнення.

McDonald’s у Сихівському районі міста, на вул. Зелена, став 99-м рестораном серед тих, що нині працюють в Україні, і забезпечив понад 80 робочих місць. У ньому можуть комфортно розміститися 123 гостя, і ще є 144 місця на терасі. У ресторані втілені сучасні цифрові технології, зокрема, встановлені термінали самообслуговування для здійснення замовлення у залі через одну з 10 цифрових площин і модернізовані цифрові дисплеї на МакДрайві.

Ресторан та МакДрайв працюватимуть з 07:00 до 22:30 год, а доставка через послугу McDelivery – з 07:00 до 22:00 год.

В усіх закладах McDonald's запроваджені розширені правила безпеки: під час повітряної тривоги ресторани зачиняються, аби працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Робота відновлюється орієнтовно через годину після скасування тривоги.

McDonald’s

McDonald’s

Макдональдс відкрив ще один ресторан у Львові

Макдональдс відкрив ще один ресторан у Львові

McDonald’s Thumb Макдональдс відкрив ще один ресторан у Львові Thumb

Що відомо про McDonald's в Україні

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s в Україні є лідером у своєму сегменті.

Перший заклад був відкритий 24 травня 1997 року в Києві.

McDonald’s щороку входить до переліку 100 найбільших платників податків та найкращих роботодавців в Україні.

McDonald’s в Україні — партнер-засновник і найбільший корпоративний партнер Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні.

Допомога McDonald’s для України

З початком повномасштабного вторгнення компанія McDonald’s з «Фундацією Дім Рональда МакДональда» та за активної волонтерської участі працівників компанії підтримує Україну і українців через програми гуманітарної допомоги.

У програмі з закупівлі життєво важливого медичного обладнання медичні заклади одержали 620 сучасних апаратів для лікування навіть найскладніших ран.

А в програмі «Продуктовий набір», яка досі триває, українські родини, які постраждали внаслідок воєнних дій, отримали понад 250 тисяч наборів з продуктами першої необхідності.

Подякувати 🎉