Facebook Pixel

У Житомирській області відкрили новий McDonald’s

Компанія McDonald's відкрила перший заклад біля автотраси М-06 «Київ – Чоп» у Житомирській області за 127 кілометрів від Києва. Відкриття закладу було заплановане ще до повномасштабного вторгнення рф.

Про це пише прес-служба Мінінфраструктури.

Новий McDonald's став одним із найбільших в Україні — його площа становить понад 500 кв. м, має 133 місця в залі та 116 на терасі. Біля ресторану розташована парковка для великих автобусів.

Заклад працюватиме з 7:30 до 22:00 з дотриманням розширених правил безпеки, впроваджених компанією. Ресторан зачинятиметься під час повітряної тривоги і відновлюватиме роботу орієнтовно через годину після її скасування.

Quote«McDonald's Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст. Відкриття нового об'єкту на трасі М-06 «Київ – Чоп» — важливий сигнал для бізнесу: відновлення та розвиток можливі навіть попри війну», — заявив Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури.

Нагадаємо, що 1 червня у Чернігові та Кривому Розі відновили два ресторана McDonald's.

Подякувати 🎉