Facebook Pixel

Делегація МВФ обговорить у Києві ризики для України

Делегація МВФ обговорить у Києві ризики для Україн

Делегація МВФ обговорить у Києві ризики для Україн

23 травня команда Міжнародного валютного фонду прибула до Києва для зустрічей з представниками української влади та іншими партнерами. Делегацію очолює голова Європейського департаменту МВФ Альфред Каммер. Про це повідомив постійний представник МВФ в Україні Ваграм Степанян.

Quote«Команда Міжнародного Валютного Фонду на чолі з Головою Європейського Департаменту МВФ Альфредом Каммером розпочинає сьогодні зустрічі у Києві з представниками влади України та іншими партнерами. Дискусії фокусуватимуться на ризиках, перед якими постала економіка України, та цілях економічної політики влади», — зазначив Степанян.

Після цих зустрічей, починаючи з 27 травня, місія МВФ під керівництвом Гевіна Грея у Варшаві розпочне дискусії з представниками української влади щодо заходів економічної політики у контексті четвертого перегляду Програми розширеного фінансування (EFF), додав представник МВФ.

Нагадаємо, що 3 квітня 2023 року Україна отримала від МВФ перший транш у розмірі $2,7 млрд у рамках нової програми розширеного фінансування (EFF). Загалом програма передбачає виділення $15,6 млрд. Надалі транші виплачуватимуть за результатами щоквартальних аналізів її виконання.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉