Facebook Pixel

Зеленський заснував Раду підтримки бізнесу та платформу «Зроблено в Україні» — хто у складі Ради

27 січня Президент України Володимир Зеленський підписав укази про запуск двох ініціатив для підтримки бізнесу в умовах війни — Ради з питань підтримки підприємництва та Всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні».

Рада підприємництва — це консультативний орган, мета якого об'єднати зусилля влади та приватного сектору для збереження бізнесу в країні. До нього увійшли відомі підприємці:

Рада аналізуватиме проблеми бізнесу та готуватиме пропозиції щодо державної політики у цій сфері. Також вона допомагатиме у розв'язанні проблемних питань.

Платформа «Зроблено в Україні» має на меті об'єднати зусилля влади, компаній і громадянського суспільства для подолання наслідків війни та відродження економіки. Очікується, що ініціатива стимулюватиме виробництво українських товарів, покращить інвестклімат і комунікацію між органами влади та бізнесом.

Протягом місяця планується представити концепцію роботи платформи. Над її створенням працюватимуть представники ОПУ, Кабміну, місцевої влади, підприємці та експерти. Після цього платформа розпочне активну діяльність.

Нагадаємо, у вересні Зеленський підписав указ про історично населені українцями території рф.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉