Facebook Pixel

Торги Ethereum в США рекордно зросли після схвалення заявок на ETF

19 червня 2024 року провідна світова блокчейн-екосистема Binance повідомляє про рекордні обсяги торгів криптовалютою Ethereum після того, як у США ухвалили заявки на спотові ETF на ефір (ENH).

Чому торги Ethereum в США зросли до рекордного рівня у червні 2024

Обсяг транзакцій Ethereum почав зростати з 20 травня 2024-го – з 6,6 млн до 9,8 млн на 28 травня (приріст на 48%), свідчать дані CryptoQuant.

Аналітики Bloomberg підвищили ймовірність схвалення спотового ETF на ефір з 25% до 75%. Ціна ефіру зросла з близько $3080 станом на 20 травня до $3910 на день схвалення. У наступні дні ціна продовжила зростання до $3950.

Попит на Ethereum значно зріс завдяки постійним власникам, які придбали понад 100 тис. ETH 20 травня, що є найвищим денним показником з вересня 2023-го. Цей тренд зростання також підтримав ріст відкритих довгих позицій на ринку ф'ючерсів. Загальний відкритий інтерес на ефір у деривативах зріс з 2,8 до 3,2 млн Ethereum протягом кількох годин 20 травня.

Блокчейн-екосистема Binance також зафіксувала рекордні обсяги покупок Ethereum:

  • обсяг покупок перевищив продажі на $530 млн – найбільший показник для ETH, який коли-небудь фіксували на Binance.
  • 21 травня 2024-го Binance зафіксував 145 777 ETH чистих надходжень, що є найвищим показником з травня 2023 року.
Quote«Це свідчить про ширше визнання цифрових активів у традиційних рамках, особливо на такому впливовому ринку, як США. Ми оптимістично налаштовані, що цей крок прокладе шлях для більш масового впровадження цифрових активів по всьому світу, будь то ETH, BTC або інші», – сказав Річард Тенг, гендиректор Binance.

Довідково: Binance є провідною світовою блокчейн-екосистемою та постачальником криптовалютної інфраструктури з набором фінансових продуктів, який включає найбільшу за обсягом біржу цифрових активів.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉