Facebook Pixel
IT

6 ключових переваг онлайн-курсів з інтернет-маркетингу

Автор
Фото надане партнером.

Фото надане партнером.

Ще у 2021 році звіт LinkedIn Learning показав, що 57% респондентів вважають онлайн-навчання більш ефективним в порівнянні з традиційними методами. Протягом трьох років суттєво зріс попит не лише на онлайн-навчання, а й на віддалену роботу. Дедалі більше людей обирають фріланс чи працевлаштування до штату з можливістю працювати з дому, і сфера інтернет-маркетингу є досить привабливою нішею для цього. Розглянемо детальніше, чому курси за цією спеціальністю користуються великою популярністю і як вони допомагають у професійному житті.

Quote57% респондентів вважають онлайн-навчання більш ефективним в порівнянні з традиційними методами
  1. Гнучкість навчання. Вам не потрібно приходити у вказаний час на заняття, натомість ви можете навчатися вдома, в улюбленому закладі чи за містом. При цьому переглядати навчальні матеріали можна у зручний для вас час. Ви самостійно формуватимете свій графік, зважаючи на робочу зайнятість, домашні справи та заплановані зустрічі.
  2. Економія коштів. Коли ви навчаєтесь з дому, ви не витрачаєте гроші на дорогу. Крім того, онлайн курси зазвичай коштують дешевше, ніж офлайн, адже не потрібно сплачувати за оренду приміщення чи комунальні послуги.
  3. Різноманітність програм. Ви можете обрати ті курси, які у повній мірі задовольняють ваші потреби. При цьому, не потрібно прив’язуватись до локації. Можна зупинитися на пропозиції з певним профілем: наприклад, SMM чи SEO, або обрати комплексне навчання. Також можна підібрати варіант за рівнем складності: для початківців чи просунутих фахівців.
  4. Доступ до актуальних даних. Сучасні курси дають актуальні знання та використовують інтерактивні елементи для подачі інформації. Такий матеріал швидко засвоюється, а випускники стають конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці.
  5. Робота над реальними проєктами. Деякі курси пропонують студентам стажування у маркетингових агенціях чи участь у реальному проєкті. Про отриманий досвід можна згадати у резюме та на співбесіді.
  6. Доступ до професійної спільноти. Онлайн-навчання дає змогу отримати нові знайомства як серед починаючих спеціалістів, так і серед професіоналів. Можна сформувати невелику спільноту з випускників та викладачів, щоб обмінюватися досвідом.
Фото надане партнером.

Фото надане партнером.

Як обрати якісне онлайн-навчання з інтернет-маркетингу

Далеко не всі онлайн-курси однаково ефективні. Щоб отримати максимальну користь від навчання, обираючи школу чи платформу, звертайте увагу на наступні речі:

  • репутацію курсів;
  • програму;
  • графік навчання;
  • кваліфікацію викладачів;
  • можливість отримання не лише теоретичних, а й практичних навичок;
  • наявність зворотного зв’язку від викладачів;
  • вартість курсу;
  • наявність сертифікату про закінчення навчання.

Курси інтернет-маркетингу від платформи Genius.Space дають змогу комплексно опанувати професію інтернет-маркетолог. У програмі передбачена велика кількість домашніх завдань з фідбеком від досвідчених викладачів-практиків. Студенти мають змогу попрацювати з реальними кейсами, а по проходженню курсу отримують сертифікат успішності.

Дізнатися більше про програму, вартість курсу, викладачів можна на сайті платформи.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉

Матеріали, розміщені в рубриці «Новини компаній», є прес-релізами. Редакція не несе відповідальності за зміст розміщених в цій рубриці матеріалів.