Facebook Pixel

Детективи-привиди, ветеранка розвідки та кримінальні підлітки: про що нові серіали квітня 2024-го

Мертві хлопці-детективи, Вуаль, Врятуй мене — серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Мертві хлопці-детективи, Вуаль, Врятуй мене — серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Цього тижня нові серіали квітня 2024 року розкривають детективний жанр з нових сторін. Серіал про привидів, що розслідують паранормальні злочини, називають новим поглядом на жанр: він і смішний, і моторошний одночасно. The Page розповідає, який серіал обрати для вечірнього перегляду на вихідних.

Мертві хлопці-детективи

  • Оригінальна назва: Dead Boy Detectives, 2024
  • Рейтинг IMDb: 8,0

Два молодих привиди разом з ясновидицею розслідують злочини, пов’язані з потойбічними силами. В якийсь момент могутня відьма починає ускладнювати їхню роботу.

Комедійно-драматичний телесеріал у жанрі паранормального детективу, розроблений на основі персонажів DC Comics Ніла Ґеймана та Метта Вагнера. Стрічка отримала схвальні відгуки на Rotten Tomatoes. Одна з критикинь написала: «Дуже смішні та моторошні! Dead Boy Detectives — це новий погляд на детективний жанр».

Прем'єра «Мертві хлопці-детективи» відбулася 25 квітня на Netflix.

Український трейлер до серіалу «Мертві хлопці-детективи» (2024)

Врятуй мене

  • Оригінальна назва: I dina händer/Deliver Me, 2024
  • Рейтинг IMDb: 6,9

Шведський драматичний мінісеріал розповідає історію, як підлітків Біллі та Доґа завербувала місцева банда. Друзі стикаються з жорстоким світом, від якого вони не можуть захиститися.

На Filmtopp серіал назвали «вражаючим», але кажуть, що він занадто повільний. Втім, критики MovieZine бажають більше серій, щоб дати розкритися персонажам.

Перша серія з п’яти стартувала на Netflix 24 квітня.

Трейлер до серіалу «Врятуй мене» (2024)

Вуаль

  • Оригінальна назва: The veil, 2024
  • Рейтинг IMDb: на момент публікації немає.

Одна жінка має таємницю, а інша має місію розкрити її до того, як загинуть тисячі людей. Зірка «Розповіді служниці» Елізабет Мосс грає ветеранку Mi-6, що гарно вміє працювати під прикриттям. Крізь кілька європейських столиць вона переслідує жінку із небезпечним секретом.

Критики поки що не мають спільної думки, їхні оцінки сильно відрізняються. На Rotten Tomatoes серіал отримав 40% схвальних оцінок, на Metacritics — 59%.

Перші дві серії можна буде подивитися 30 квітня на Hulu.

Трейлер до серіалу «Вуаль» (2024)

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉