Facebook Pixel

Історичні та кримінальні драми крізь призму сімейних стосунків: нові серіали березня 2024 року

Ми були щасливчиками, Періш, Американська іржа — серіали березня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Ми були щасливчиками, Періш, Американська іржа — серіали березня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Історична драма про єврейську родину часів Другої світової війни та дві кримінальні драми, які також торкаються й сімейних стосунків — про це розповідають серіальні новинки березня 2024 року. The Page пропонує описи нових серіалів та оцінки критиків щодо них.

Ми були щасливчиками

  • Оригінальна назва: We were the lucky ones (2024)
  • На момент підготовки статті рейтинг IMDb ще не сформовано.

Восьмисерійна історична драма «Ми були щасливчиками» стартувала на Hulu 28 березня 2024 року. Це історія про Курців — єврейську родину з Польщі, що потерпає від переслідувань під час Другої світової війни. Частина родини залишається у Європі та потрапляє у концтабори, частині вдається емігрувати до США. Після закінчення війни родина намагається возз'єднатися.

На сайтах критиків стрічка отримала в цілому позитивні рецензії. «Історія, яка розбиває душу, розповідає про повний спектр жахів, які трапляються, коли вас переселяють, звільняють і дегуманізують», — пише американський кінокритик Роджер Еберт на своєму сайті.

Трейлер до серіалу «Ми були щасливчиками» (2024)

Американська іржа

  • Оригінальна назва: American rust (2024)
  • Рейтинг IMDb 7,3.

Сімейна драма про зруйновану американську мрію очима заплутаного та скомпрометованого начальника поліції Дела Гарріса з маленького містечка. Сина жінки, яку Гарріс кохає, звинувачують у вбивстві. Поліцейський вирішує стати на його захист.

Відгуки критиків неоднозначні. Rotten Tomatoes стверджують, що стрічка має дуже гарний акторський склад, але слабкий сценарій.

Другий сезон «Американської іржі» стартував 28 березня 2024 року на Amazon Prime. Першій сезон вийшов у 2021 році.

Трейлер до серіалу «Американська іржа» (2024)

Періш

  • Оригінальна назва: Parish (2024)
  • На момент підготовки статті рейтинг IMDb ще не сформовано.

Таксист Періш на прізвисько Грей має кримінальне минуле. Він вже полишив злочинне життя та став на шлях добропорядної людини, але трапляється подія, яка змушує його перевертати життя з ніг на голову.

Критики, зокрема Brightshub, пишуть, що у стрічці відчувається трохи перенавантаження різними сюжетними лініями. Навіть часом кримінальна драма скочується до мелодраматичності.

Прем’єра серіалу стартує 31 березня на стрімінговому сервісі AMC.

Трейлер до серіалу «Періш» (2024)

Подякувати 🎉