Facebook Pixel

Пригоди злочинця, страждання детектива та таланти нового Ріплі: нові серіали квітня 2024 року

Злочинці, Ріплі, Шугар — серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Злочинці, Ріплі, Шугар — серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Три кримінальні серіальні прем’єри цього тижня різні за ракурсом: одна — з точки зору старого гангстера, друга — складна психологічна гра шахрая, третя — очима детектива. The Page пропонує добірку нових серіалів квітня 2024 року, яку відкривають «Злочинці», «Ріплі» та «Шугар».

Злочинці

  • Оригінальна назва: Crooks, 2024
  • Рейтинг IMDb: 7,0

Чарлі — гангстер, що відійшов на покій, має родину та живе своє розмірене життя. Аж раптом з минулого з’являються старі знайомі, які залучають Чарлі до справи з викраденням цінної монети. Сюжет швидко закручується, Чарлі опиняється в халепі на вісім серій. Прем’єра першої відбулася 4 квітня на Netflix.

Критики кажуть, що неуважні глядачі можуть легко втратити нитку оповіді, бо історія доволі швидко розвивається. Також серіалу закидають, що гангстерська драма цілком типова, і якщо спочатку вправна робота оператора та монтажника захоплюють глядача, то десь на середині всі персонажі здаються надто передбаченими. Проте фільм має доволі високий глядацький рейтинг.

Трейлер до серіалу «Злочинці» (2024) українською мовою

Ріплі

  • Оригінальна назва: Ripley, 2024
  • Рейтинг IMDb: 7,9

В Нью-Йорку 1960-х років багатій Герберт Грінліф винаймає розумника Тома Ріплі, щоб той поїхав до Італії та вмовив його сина повернутися до серйозного життя. Син містера Грінліфа аж ніяк не збирається повертатися до Америки, натомість його ситий спосіб життя захоплює Ріплі, тому він вирішує змінити свої плани щодо молодого багатія.

Історію «Талановитого містера Ріплі» багато хто бачив в найпопулярнішій екранізації 1999 року за участю Джуда Лоу та Метта Деймона (але були й інші), а також читав першоджерело — однойменний роман Патрісії Хайсмітт.

Режисер цього твору Стівен Заіллян наголошує, що формат мінісеріалу дозволив йому максимально наблизитися до тексту книги. Виконавець ролі Тома Ріплі англійський актор Ендрю Скотт визнав, що для нього було складно показати нового Ріплі та взагалі грати цього персонажа, якого непросто зрозуміти.

Прем’єра восьмисерійної стрічки відбулася на Netflix 4 квітня 2024 року.

Трейлер до серіалу «Ріплі» (2024)

Шугар

  • Оригінальна назва: Sugar, 2024
  • Рейтинг IMDb: 8,9

Приватний детектив Джон Шугар розслідує таємниче зникнення Олівії Сігел, онуки легендарного голлівудського продюсера. Шугар спеціалізується на справах з викрадення людей. Ну і страждає на флешбеки: важкі спогади не дають йому спокою.

Деякі критики Rotten Tomattoes побачили забагато штампів у герої Джона Шугара, що нагадав їм купу типових «гарних хлопців». Але більшість схвально оцінили стрічку та вважають, що виконавець головної ролі Колін Фарелл доволі переконливий.

Прем’єрний показ двох перших серій з восьми стартує 5 квітня на Apple TV.

Трейлер до серіалу «Шугар» (2024)

Подякувати 🎉