Facebook Pixel

Сімейне фентезі, комедійна документалка та детектив — нові серіали квітня 2024-го

Під мостом, Конан О’Брайен повинен піти, Хроніки Спайдервіка — серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Під мостом, Конан О’Брайен повинен піти, Хроніки Спайдервіка — серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Серіальні новинки цього тижня пропонують видовище на вихідні на різні смаки: детектив із жорстоким вбивством, фентезі про привидів у сімейному маєтку та захопливі подорожі світом із коміком. The Page розповідає, які нові серіали квітня виходять цього тижня у потокових сервісах.

Під мостом

  • Оригінальна назва: Under the bridge, 2024
  • Рейтинг IMDb: 7,2

Кримінальна драма «Під мостом» заснована на книзі канадської нонфікшн-письменниці Ребекки Годфрі про реальну історію чотирнадцятирічної Ріни Вірк. Дівчина пішла до друзів на вечірку та не повернулася додому. Очима самої письменниці Годфрі (Райлі Кіо) і місцевої офіцерки поліції (Лілі Гладстон) серіал розповідає про підлітків, яких звинуватили у вбивстві подруги. Події розгортаються у Канаді у 1997 році.

Деякі критики почали порівнювати сюжет «Під мостом» з телесеріалом «Справжній детектив», проте режисерка Квінн Шепард розповіла, що для знімальної групи взірцем був твір Трумена Капоте «Холоднокровне вбивство». Критики на Rotten Tomatoes зауважують, що серіал «виділяється як дослідження жорстокості».

Перша серія вийшла 17 квітня 2024 року на телеканалі Hulu.

Трейлер до серіалу «Під мостом» (2024)

Конан О’Брайен повинен піти

  • Оригінальна назва: Conan O'Brien Must Go, 2024
  • Рейтинг IMDb: 9,1

Прем’єра комедійно-документально серіалу відбулася у потоковому сервісі HBO Max 18 квітня 2024 року. Це чотири серії про подорожі коміка О’Брайена. Він особисто зустрічається зі своїми фанатами з різних країн, яких він раніше показував у відеодзвінках у серії подкастів «Конану потрібен друг».

Комік подорожує Норвегією, Таїландом, Аргентиною та Ірландією, а його друзі показують Конану найцікавіші куточки своїх країн та розповідають про свою культуру.

Collider назвав серіал «найвинахідливішим і надзвичайно смішним серіалом року», і що «шкода, що всього чотири епізоди».

Трейлер до серіалу «Конан О’Брайен повинен піти» (2024)

Хроніки Спайдервіка

  • Оригінальна назва: The Spiderwick Chronicles, 2024
  • Рейтинг IMDb: немає не момент публікації

Незабаром після переїзду в сімейний маєток Спайдервік підліток Джаред зустрічає привида. Єдина, хто вірить йому, це його двоюрідна тітка Люсінда, яка благає Джареда знайти сторінки польового путівника її батька про магічних істот і захистити родину від вбивчого Огра. Засновано на дитячих фентезі Тоні Дітерліцці та Холлі Блек.

Критики Rotten Tomatoes в цілому схвально сприйняли стрічку. «Захоплююча, якісно створена дитяча фантастична пригода з приємними героями, вражаючими спецефектами та гідним сценарієм», — стверджує один з авторів відгуків.

Всі 8 епізодів сімейного серіалу виходять на екрани 19 квітня 2024 року на каналі The Roku Channel.

Трейлер до серіалу «Хроніки Спайдервіка»

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉