Facebook Pixel

Постапокаліпсис, перемовини Франкліна та в’єтнамський шпигун — нові серіали квітня 2024-го

Фолаут, Франклін, Симпатик — нові серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Фолаут, Франклін, Симпатик — нові серіали квітня 2024. Обкладинка Олександра Шатова

Дві історичні стрічки та апокаліптична, заснована на відомій відеогрі — нові серіали квітня 2024 року, які цього тижня вже зможуть побачити глядачі. «Фолаут» можна порадити любителям вражаючої картинки та невтішних футуристичних прогнозів, «Франклін» — прибічникам скорочених та яскраво підсвічених історичних подій, «Симпатик» — поціновувачам складних психологічних ігор та чорного гумору. The Page розповідає, про що нові серіали квітня.

Фолаут

Оригінальна назва: Fallout, 2024

Рейтинг IMDb: 8,7

Один з найочікуваніших нових серіалів квітня 2024 року — це «Фолаут», заснований на однойменній постапокаліптичній відеогрі. Через 200 років після апокаліпсису мешканці розкішних радіаційних сховищ змушені повернутися до опроміненого пекла, що залишили їхні предки. Вони вражені неймовірно складним і надзвичайно жорстоким світом.

Усі епізоди вийдуть 11 квітня на Amazon Prime Video.

Трейлер до серіалу «Фолаут» (2024)

Франклін

Оригінальна назва: Franklin, 2024

Рейтинг IMDb: 8,4

У 1778 році молода держава США звернулася до Франції по допомогу у боротьбі проти Великої Британії. Це історія одних з найбільш небезпечних та складних перемовин у кар’єрі Бенджаміна Франкліна, дипломата та одного з батьків-засновників США.

На момент подій Франкліну було 72 роки, його грає Майкл Дуглас, якому вже виповнилося 79. Грає жваво: серед критиків на Rotten Tomatoes автори найчастіше згадують саме яскраву та переконливу гру Дугласа.

Перші три серії з восьми виходять 12 квітня на Apple TV+.

Трейлер до серіалу «Франклін» (2024)

Симпатик (Симпатизующий)

Оригінальна назва: The Sympathizer, 2024

Новий семисерійний мінісеріал від HBO стартує 14 квітня. Сюжет стрічки заснований на однойменному романі В’єта Тхань Нгуєна, який отримав Пулітцерівську премію у 2016 році.

Книга стала бестселером у рік виходу. Вона поєднує в собі елементи шпигунської історії, містики та чорної комедії.

Наприкінці війни у В’єтнамі Капітан змушений тікати до Сполучених Штатів. Він живе у спільноті біженців з Південного В’єтнаму та продовжує шпигувати на користь В’єтконгу.

Більшість критиків Rotten Tomattoes схвально зустріли стрічку. Дехто з них наголошує: «Симпатик» залишається вірним тональності роману Нгуєна. Це чорна комедія, яка ніколи не втрачає уваги на серйозності теми.

Трейлер до серіалу «Симпатик» (2024)

Подякувати 🎉