Facebook Pixel

Добровільна пожежна команда Ferrexpo рятує громади на Полтавщині

Автор
Фото надане партнером.

Фото надане партнером.

Через повномасштабну війну, яка збільшила обсяги роботи для ДСНС, в Україні спостерігається нестача особового складу серед рятувальників.

На одному з підприємств гірничої Групи Ferrexpo, Біланівському ГЗК, було створено добровільну пожежну команду, до якої приєднались співробітники підприємства. Комбінат забезпечив добровольців необхідним обладнанням та захистом. Тепер пожежна команда Ferrexpo допомагає ліквідовувати надзвичайні ситуації у населених пунктах Бондарі, Остапці, Василенки, Нова Галещина Кременчуцького району, які знаходяться поруч із підприємствами Групи.

Quote«Ми швидко знайшли бажаючих долучитися до цієї справи в колективі», – зазначив генеральний директор Біланівського ГЗК компанії Ferrexpo Юрій Химич.

Добровільна пожежна команда користується сучасною пожежною автівкою на шасі MAN. Вона може транспортувати 5 тонн води, 400 літрів піноутворювача та інші засоби для боротьби з пожежами. Добровольці пройшли обов’язкове навчання в спеціалізованих закладах ДСНС та стажування в атестованій аварійно-рятувальній службі на Єристівському ГЗК компанії Ferrexpo.

Фото надане партнером.

Фото надане партнером.

Час реагування команди добровольців на надзвичайну ситуація становить 10 хвилин для виробничих об’єктів комбінату та менше 20 хвилин для навколишніх населених пунктів.

Quote«Ми – команда. Як в основній праці, так і в складі добровільної пожежної команди. Звісно, хвилюємося, але довіряємо один одному і, завдяки надійному плечу колеги, впевнено долаємо небезпеку», – каже енергетик ГЗК Ілля Макаров, який очолив добровільну пожежну команду.

Нагадаємо, залізорудна компанія Ferrexpo plc, що має активи в Полтавській області, заявила про свою готовність брати участь у відновленні України та підтримувати європейські реформи, необхідні для вступу країни до Євросоюзу. Про це повідомив директор із відносин з інвесторами та корпоративних комунікацій Ferrexpo plc Нік Байєс, підбиваючи підсумки Берлінської конференції з питань відновлення України-2024.

Фото надане партнером.

Фото надане партнером.



Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉

Матеріали, розміщені в рубриці «Новини компаній», є прес-релізами. Редакція не несе відповідальності за зміст розміщених в цій рубриці матеріалів.