Звільнили поліціянта, який брав участь у конфлікті нардепа Тищенка з ексбійцем «Кракена»

Звільнили поліціянта, який брав участь у конфлікті нардепа Тищенка з екс-бійцем «Кракена»

Київського поліціянта Богдана Писаренка, який брав участь у інциденті з ексвійськовим підрозділу «Кракен» Дмитром Павловим і ймовірною охороною народного депутата Миколи Тищенка, звільнили. Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на поліцію Києва.

Раніше повідомлялось, що Писаренко знаходився у Дніпрі у відрядженні і брав участь у проведенні слідчих дій.

«Після їх завершення правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент», – повідомила заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок.

24 червня Писаренка звільнили і призначили службове розслідування щодо правомірності його дій.

Нагадаємо, що 20 червня у соцмережах розповсюдилося відео, зняте у Дніпрі, на якому невідомі люди у військовому одязі без розпізнавальних знаків та у балаклавах утримують цивільного чоловіка.

Микола Тищенко

Пізніше нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко опублікував пост, де стверджував, що «під час проведення обшуків шахрайських ботоферм на представників поліції було здійснено напад: завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості та розбито боді-камеру».

Читати на The Page