Facebook Pixel

Звільнили поліціянта, який брав участь у конфлікті нардепа Тищенка з ексбійцем «Кракена»

Звільнили поліціянта, який брав участь у конфлікті нардепа Тищенка з екс-бійцем «Кракена»

Звільнили поліціянта, який брав участь у конфлікті нардепа Тищенка з екс-бійцем «Кракена»

Київського поліціянта Богдана Писаренка, який брав участь у інциденті з ексвійськовим підрозділу «Кракен» Дмитром Павловим і ймовірною охороною народного депутата Миколи Тищенка, звільнили. Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на поліцію Києва.

Раніше повідомлялось, що Писаренко знаходився у Дніпрі у відрядженні і брав участь у проведенні слідчих дій.

Quote«Після їх завершення правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент», – повідомила заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок.

24 червня Писаренка звільнили і призначили службове розслідування щодо правомірності його дій.

Нагадаємо, що 20 червня у соцмережах розповсюдилося відео, зняте у Дніпрі, на якому невідомі люди у військовому одязі без розпізнавальних знаків та у балаклавах утримують цивільного чоловіка.

Микола Тищенко

Микола Тищенко

Пізніше нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко опублікував пост, де стверджував, що «під час проведення обшуків шахрайських ботоферм на представників поліції було здійснено напад: завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості та розбито боді-камеру».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉