«Укрзалізниця» почала продавати квитки до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

Укрзалізниця та UNITED24 запустили Квитки до перемоги. Фото: https://t.me/U24_gov_ua

Фандрейзинговая онлайн-платформа UNITED24 спільно з «Укрзалізницею» запустили благодійний проєкт «Квитки до перемоги». Таким чином, відтепер всі бажаючі можуть придбати квитки на перші потяги до деокупованих українських міст.

«На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь», — зазначили в UNITED24.

Проєкт створювався як символ надії на звільнення всіх українських територій від окупантів та віру у наші Збройні сили.

Куди можна придбати квиток та як ним скористатися

Наразі можна придбати квитки на три рейси з Києва до п’ятьох міст: вже деокупованого Херсона, а також тимчасово окупованих Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Скористатися квитком можна буде після деокупації міста або регіону. До Херсону ж потяги повинні запустити найближчим часом.

Де придбати «Квиток до перемоги»

Всі бажаючі вже можуть придбати квиток до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя тут: concert.ua/uk/events/kvitki-do-peremogi

Кошти, отримані від продажу цих квитків, передадуть на закупівлю last-mile транспорту, а саме автівок, які допоможуть сполучити міста та містечка на деокупованих територіях із залізничними пунктами.

«Ми раді запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатись вже найближчим часом. Рейси здійснюватиме легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях», — зазначили у UNITED24.

Читати на The Page