Facebook Pixel

Продукти до дверей. Супермаркети запустили самовивіз та доставку товарів

Через посилення карантинних заходів для запобігання розповсюдженню коронавірусу COVID-19 мережі супермаркетів вводять послугу доставки додому або можливість забрати зразу готове замовлення з супермаркету. Такі послуги зараз тестують мережі «Сільпо» та Varus. Сервіс із доставки їжі Raketa розпочав доставку з супермаркету «Ашан».

Мережа супермаркетів «Сільпо» розпочала тестування сервісу з онлайн-замовлення товарів. Відтепер можна зібрати кошик та забрати його в магазині. Крім того, невдовзі буде запроваджено ще й доставку до дверей. Про це повідомив директор з розвитку товарів Fozzy Group Дмитро Циганков.

Супермаркет Varus також запустив доставку у тестовому режимі. Наразі ця послуга доступна лише у одному магазині у Дніпрі. Цього тижня запустять ще у п'яти магазинах. У компанії повідомили, що через три тижні планують зробити послугу самовивозу доступною у всій мережі.

Raketa разом з мережею «Ашан» запустили послугу доставки продуктів з супермаркету. Поки що ця послуга доступна лише у Києві, однак найближчим часом вона стане доступною і в інших містах.

Також згодом можуть підключитися й інші торговельні мережі. Наразі доставка здійснюватиметься в радіусі 3,5 км від магазину, а клієнтам будуть доступні 300-400 найпопулярніших товарів з різних категорій.

Коштуватиме доставка 60 грн та займе до 90 хвилин на період тестування. Згодом планується зменшити час очікування до 60 хвилин. Водночас доставка їжі з кафе та ресторанів залишається безкоштовною.

Контекст. Міжнародний сервіс доставки їжі та товарів Glovo вирішив запустити в Україні свою першу «хмарну кухню» – dark kitchen, модель якої передбачає відкриття кухонних приміщень виключно для кухарів, персоналу ресторану та кур'єрів. У Glovo така «кухня» отримала назву Cook Room.

Як повідомили у пресслужбі компанії, першими партнерами dark kitchen в Києві стали Kitaika, 3B Cafe, Torisho, Menya Musashi, мережі Berliner Döner і Foodz Ukraine.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉