Facebook Pixel

Фонд гарантування продає акції біржі ПФТС та бюро кредитних історій

Фонд гарантування продає акції біржі ПФТС та бюро кредитних історій

Фонд гарантування продає акції біржі ПФТС та бюро кредитних історій

20 грудня на Фондовій біржі ПФТС відбудуться відкриті торги з продажу цінних паперів, що перебувають на балансі банків, які ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Про це повідомила пресслужба Фонду

На окремі аукціони виставлено шість лотів: 5 лотів – з продажу акцій АТ «Фондова біржа ПФТС», 1 лот – з продажу акцій ПРАТ «Перше всеукраїнське бюро кредитних історій». Обидва емітенти є діючими компаніями, чиї акції допущені до торгів на фондовій біржі.

  • Лот 1: 56 акцій простих іменних АТ «ФОНДОВА БІРЖА ПФТС», що перебувають на балансі АТ АКБ «АРКАДА». Стартова ціна лоту – 56 тис. грн. Публічний паспорт активу – за посиланням.
  • Лот 2: 60 акцій простих іменних АТ «ФОНДОВА БІРЖА ПФТС», що перебувають на балансі АТ «МЕГАБАНК». Стартова ціна лоту — 60 тис. грн. Публічний паспорт активу – за посиланням.
  • Лот 3. 60 акцій простих іменних АТ «ФОНДОВА БІРЖА ПФТС», що перебувають на балансі АТ «МР БАНК». Стартова піна лоту — 60 тис. грн. Публічний паспорт активу – за посиланням.
  • Лот 4. 60 акцій простих іменних АТ «ФОНДОВА БІРЖА ПФТС», перебувають на балансі ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК». Стартова ціна лоту — 60 тис. грн. Публічний паспорт активу – за посиланням.
  • Лот 5. 55 акцій простих іменних АТ «ФОНДОВА БІРЖА ПФТС», що перебувають на балансі АТ «АЙБОКС БАНК». Стартова ціна лоту — 62 142,85 грн. Публічний паспорт активу – за посиланням.
  • Лот 6. 50 акцій простих іменних ПРАТ «Перше всеукраїнське бюро кредитних історій», що перебувають на балансі АТ «МР БАНК». Стартова ціна лоту — 50 тис. грн. Публічний паспорт активу — за посиланням.

Цінні папери виставляються на продаж на відкриті аукціони, які проводитимуться за гібридною голландською моделлю, що передбачає автоматичне покрокове зниження стартової ціни лоту, етап подання закритих цінових пропозицій та фінальної цінової пропозиції.

Продаж активів відбувається у рамках ліквідації банків. Кошти, отримані від аукціонів, будуть спрямовані на розрахунок із кредиторами банків.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉