Facebook Pixel

Глобальний ринок криптобанкоматів зріс на 64% за рік

Глобальний ринок крипти зріс на 64% за рік

Глобальний ринок крипти зріс на 64% за рік

Binance, провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури, підбила підсумки підвищення рівня проникнення криптовалют, обізнаності та довіри у першому півріччі 2024 року.

Криптовалюти у повсякденних транзакціях

Згідно з даними BTC Map, кількість вендорів, які приймають криптовалюту, зросла на 42% з жовтня 2022 року до квітня 2024 року, що свідчить про широку популярність криптовалют. За результатами недавнього опитування Deloitte, від малих підприємств до великих корпорацій, крива впровадження криптовалютних платежів зростає, оскільки вендори визнають їх переваги, такі як залучення нових клієнтів і зниження транзакційних комісій.

Глобальний ринок крипти зріс на 64% за рік

Глобальний ринок крипти зріс на 64% за рік

Ще одним незаперечним свідченням інтеграції криптовалют у повсякденне життя є зростання кількості криптобанкоматів. Глобальний ринок криптобанкоматів зріс з $115 млн у 2022 році до $181 млн у 2023 році, що свідчить про зростання на 64% лише за один рік.

Глобальний ринок крипти зріс на 64% за рік

Глобальний ринок крипти зріс на 64% за рік

За даними Chainalysis, стейблкоїни вже перевершили інші криптовалюти за використанням. Прив'язані до долара США, вони відіграють ключову роль у щоденних транзакціях, особливо для збереження вартості та полегшення транскордонних переказів.

Освіта та довіра

  • Опитування Consensys і YouGov показало, що 92% респондентів у всьому світі чули про криптовалюти, а 50% стверджують, що розуміють, що це.
  • Опитування Paradigm серед виборців США виявило, що 19% американських виборців володіють криптовалютою, а 69% незадоволені поточною фінансовою системою, що може вказувати на зростаючий попит на альтернативні фінансові інструменти.
  • Зростає кількість вищих навчальних закладів по всьому світу, які пропонують курси та спеціальності з блокчейну, готуючи нове покоління професіоналів до роботи у криптовалютній індустрії. Згідно з даними Global Blockchain Business Council, наразі пропонується 1970 курсів у більш ніж 70 країнах.

Зростаючий інтерес до Binance

Binance зафіксувала зростання торгової активності та масовий наплив нових користувачів. З початку поточного року на платформі зареєструвалися понад 30 млн нових користувачів, а щоденні відвідування та обсяги торгівлі значно зросли. Вартість активів клієнтів, що зберігаються на платформі, вперше перевищила $100 млрд.

Обсяги спотової торгівлі у березні 2024 року зросли на 121%, до $1,12 трлн, а обсяги торгівлі деривативами зросли на 89,7%, до $2,91 трлн.

2024 рік став знаковим для криптовалютної індустрії, демонструючи, що впровадження та обізнаність про криптовалюти різко зросли, підтверджуючи, що цифрові активи стають невід'ємною частиною повсякденного життя.

Криптовалютна індустрія розвивається циклічно, з періодами швидкого зростання, які часто стимулюються тривалими ринковими підйомами, що призводять до значних кроків у впровадженні, обізнаності та освіті. Це безсумнівно відображається і в ринковому циклі 2024 року.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉