Facebook Pixel

Українські школярі можуть узяти участь у Міжнародній економічній олімпіаді в Братиславі

Bendukidze Free Market Center запрошує українських школярів узяти участь у Міжнародній економічній олімпіаді від чеського Institute of Economic Education (IEEV).

Мета конкурсу – зацікавити підлітків вивченням економіки та виміряти їхній рівень економічної грамотності.

Quote«Економічна олімпіада – найбільше змагання такого роду. Це платформа міжнародної співпраці у сфері економічної та фінансової освіти учнів середньої школи, метою якої є підвищення обізнаності молоді із цих тем», – прокоментувала Мартіна Бацікова, CEO INEV.

Усі учні 10 — 11 класів (за бажанням ще й 9 класу) або відповідних курсів коледжів можуть перевірити своє економічне мислення.

Олімпіада складається з чотирьох етапів:

  • шкільний (7 — 12 березня);
  • регіональний (попередньо 7 — 9 квітня);
  • національний (уточнюється дата в червні);
  • міжнародний у столиці Словаччини Братиславі.

5 найкращих учнів із кожної школи-учасника проходять до регіонального раунду, а переможці з кожного регіону змагатимуться в національному.

5 найкращих учасників національного етапу представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі з представниками 16 інших країн.

Школа, що відправить на шкільний етап олімпіади найбільшу кількість учасників, отримає нагороду.

Учні з топ-30 національного етапу отримають до 90% знижки на навчання в Київській школі економіки. Автори найкращих есе з регіонального етапу — шанс поїхати в експедицію до ЄС від Української академії лідерства. Інші партнери програми, з-поміж яких SavED, «Освіторія», Prometheus, також готують призи для учасників.

Для участі шкільної команди в економічній олімпіаді вчителі мають зареєструвати команду за посиланням до 28 лютого 2023 року.

Докладніше про умови – на сайті.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉