Facebook Pixel

«Райффайзен» надає тендерні гарантії до 150 тис. грн онлайн за спрощеною процедурою за 3 години

Райффайзен надає тендерні гарантії до 150 тисяч гривень онлайн за спрощеною процедурою за 3 години

Райффайзен надає тендерні гарантії до 150 тисяч гривень онлайн за спрощеною процедурою за 3 години

Юридичні особи – клієнти «Райффайзен Банку» можуть скористатися можливістю отримати тендерну гарантію на суму до 150 тис. грн за спрощеною процедурою. Для цього достатньо за кілька хвилин заповнити форму онлайн, підтвердивши її кваліфікованим електронним підписом. Про це інформує пресслужба банку.

Про рішення щодо надання гарантії банк повідомляє клієнтові одразу, гарантію клієнт отримує впродовж 3 годин. Тендерна гарантія потрібна для участі в публічних закупівлях, де умовою забезпечення пропозицій учасників є стандартна банківська гарантія. Гарантія надається на умовах грошового забезпечення в розмірі 100% від суми гарантії, комісія становить 800 грн.

Quote«Ринок тендерних гарантій ще не повернувся до рівня 2021 року напередодні повномасштабного вторгнення, але спостерігається позитивна динаміка. За даними аналітиків ProZorro, за 3 місяці 2023 року (березень — травень) відбулося зростання кількості випущених гарантій на ринку проти аналогічного періоду 2022 року в 7 разів – з 520 до 3 674 угод. Сподіваємося, цей тренд триватиме до кінця року», – сказала заступниця голови правління «Райффайзен Банку» Лариса Бондарєва.

Надалі банк планує скоротити час видавання гарантій до кількох хвилин. Наразі надання тендерних гарантій онлайн відбувається в тестовому режимі.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉