Facebook Pixel

Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок у 2023

Онлайн-ритейлер Rozetka відкрив 40 нових франчайзингових точок з початку 2023 року, це майже вдвічі більше, ніж минулого року.

Rozetka запустила франшизу у 2020 році. До 2022-го в мережі з’явилися 54 франчайзингові точки видачі, протягом минулого року відкрилися ще 23. Таким чином, на жовтень 2023 року до франчайзингової мережі Rozetka входять 116 точок видачі товарів.

Де працює мережа франшиз Rozetka

Найбільше точок франчайзингової мережі Rozetka працюють та продовжують відкриватися в таких регіонах України:

  • Київська область;
  • Львівська;
  • Дніпропетровська;
  • Івано-Франківська;
  • Одеська.

Компанія відновлює точки, що були пошкоджені через обстріли росіян: у Харкові, Херсоні та Бородянці.

За словами Олександра Коваленка, директора з розвитку Rozetka, натепер компанія відновлює останній франчайзинговий пункт видачі – у Харкові. Його планують відкрити в до кінця листопада 2023 року.

Як стати франчайзером Rozetka

У мережі Rozetka працюють 416 точок видачі товарів у 122 населених пунктах України, включаючи 116 франчайзингових точок.

Приєднатися до мережі франшиз Rozetka можна за посиланням.

Quote«Щотижня нам надходить близько 15 заявок на відкриття франчайзингових точок: як від потенційних франчайзі, так і від тих, з якими вже давно працюємо. Плануємо відкрити ще 11 — 14 точок за франшизою до кінця 2023 року. Ми дякуємо всім незламним і сміливим людям, які продовжують відкривати нові точки та працювати в Україні навіть під час повномасштабної війни», — підкреслює Олександр Коваленко.

Едгар, один із франчайзі Rozetka, приєднався до компанії у 2021-му та відкрив уже три франчайзингові точки на Одещині, 1 листопада почне роботу четверта.

Quote«Поштовхом до старту стало відео, як Rozetka відкриває точки за системою франчайзингу, і мені захотілося стати частиною цієї великої компанії. Хочеться максимально допомагати клієнтам, щоб у точках видачі вони мали можливість придбати щоразу що треба та приходили, як у гості до друзів, а не просто в магазин», — каже Едгар.
Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок в 2023. На фото — Одеса

Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок в 2023. На фото — Одеса

Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок в 2023. На фото — Сміла Черкаської області.

Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок в 2023. На фото — Сміла Черкаської області.

Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок в 2023. На фото — Одеса Thumb Rozetka відкрила вдвічі більше франчайзингових точок в 2023. На фото — Сміла Черкаської області. Thumb
Подякувати 🎉