ПриватБанк кредитуватиме енергонезалежність українського бізнесу

ПриватБанк кредитуватиме енергонезалежність українського бізнесу

ПриватБанк відкриває прийом заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю обладнання, потрібного для забезпечення енергонезалежності — електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо.

«Мікро- та малий бізнес — до 10 млн грн, причому кредити до 1 млн грн фінансуються без застави на строк до 2 років, а кредити від 1 до 10 млн грн до 5 років (із заставою обладнання або іншого майна). ПриватБанк скасував комісію за видачу таких кредитів та встановив мінімальний аванс на рівні від 10% вартості обладнання», — повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв.

Клієнтам середнього та корпоративного бізнесу можна розраховувати на доступні кредити від 10 млн грн на строк до 5 років.

«В умовах відсутності стабільного доступу до електроенергії в країні наші бізнес-клієнти потребують швидких рішень щодо термінової купівлі альтернативних джерел електроенергії для підтримання безперебійного режиму роботи», — зазначив Євген Заіграєв.

Наразі отримати кредит в ПриватБанку можливо за спрощеною процедурою — зі швидким ухваленням рішення щодо фінансування.

Заявку на отримання кредиту для фінансування енергозабезпечення можна подати на сайті банку.

Читати на The Page