Facebook Pixel

Україна стає ближчою до ЄС логістично — Шмигаль

Україна стає ближчою до ЄС логістично — Шмигаль

Україна стає ближчою до ЄС логістично — Шмигаль

Електронну чергу для перетину кордону запустять у 16 пунктах пропуску на західному напрямку. Вона дасть змогу українцям суттєво заощадити свій час. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Quote«Україна також стає ближчою до ЄС логістично. На 16 пунктах пропуску в західному напрямку ми запускаємо електронну систему «єЧерга», — сказав він.

Після реєстрації через застосунок користувач отримає повідомлення про свій статус у черзі, її просування, час заїзду до пункту пропуску.

Переваги «єЧерги» для українців: простий алгоритм дій, мінімум зусиль із боку користувача, колосальна економія часу.

Переваги для бізнесу: зменшення збитків через простій, оптимізація бізнес-процесів, прозорість і однакові правила для всіх.

Зі свого боку держава виграє через впорядкування перевезень, ліквідацію фізичних черг і аналіз транспортних потоків.

Quote«єЧерга» стане універсальною системою для всіх видів транспорту. З наступного тижня нею зможуть користуватися водії вантажівок, з липня — водії автобусів, а із серпня — власники легкових авто. Наша мета — зробити перетин кордону максимально швидким і зручним», — додав Шмигаль.

Він нагадав, що з кінця 2022 року «єЧергу» успішно випробували на двох пунктах пропуску. Тепер система стане доступною для всіх водіїв вантажного транспорту, що перетинають кордон.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉