Facebook Pixel

Під час відключень електроенергії перебоїв з постачанням продуктів немає: Fozzy Group

У супермаркетах «Сільпо», «Фора» і Fozzy через дефицит електроенергії перебоїв з постачанням продуктів та товарів немає. Також гості магазинів можуть безготівково оплатити товари.

Про це у коментарі The Page заявила пресслужба Fozzy Group.

Quote«Ми обладнали майже усі наші магазини дизельними генераторами. У разі знеструмлення наші працівники виконують переключення на живлення від дизельного генератора. Звісно, регулярна робота від генераторів збільшує навантаження на бізнес. Адже потрібно більше закуповувати пального. До того ж генератори – це обладнання, яке може ламатися, і за потреби ми або ремонтуємо, або закуповуємо нове енергогенеруюче обладнання. Тож, попри те, що ми не вперше працюємо в умовах відключень світла, поточні блекаути – це серйозний виклик для нашої роботи», – йдеться у заяві компанії.

Нагадаємо, що Fozzy Group – один з найбільших українських ритейлерів. Штат співробітників налічує понад 50 тис. осіб, які працюють у понад 750 магазинах по всій країні. Fozzy Group представлена супермаркетами «Сільпо», делікатес-маркетами Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, магазинами «Фора» та «Thrash! ТРАШ!».

Нагадаємо, що за 2023 рік найбільші компанії з роздрібної торгівлі отримали 457 млрд грн. 40% з цього вторгувала дніпровська компанія АТБ.


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉