Facebook Pixel

Перепис населення України проведуть у 2023 році. Рада вже виділила 82 млн грн

Перепис населення України планують провести у 2023 році. Бюджетний комітет Верховної Ради погодив виділення на ці цілі 82,5 млн грн.

Відповідний проєкт рішення, погоджений парламентом, опублікував у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко.

Quote«Перепис населення відбудеться у 2023 році. Бюджетний комітет Верховної Ради щойно погодив виділення 82,5 млн грн на підготовку до перепису населення України у 2023 році», — написав він.

Як зазначається в тексті документа, перерозподіл цих видатків за бюджетною програмою «Статистичні спостереження» Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабміну на 2021 рік у загальному фонді держбюджету необхідно здійснити завдяки зменшенню обсягу видатків споживання та збільшенню встановлених видатків розвитку в сумі 82,4 млн грн.

Нагадаємо, що востаннє перепис населення в Україні проводили у 2001 році — тоді зареєстрували 48,5 млн населення. Згідно з оцінкою Національної академії наук, наразі в нашій країні проживають приблизно 38 млн людей.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉