Facebook Pixel

Ощадбанк відкрив мережу іпотечних центрів

Державний Ощадбанк відкрив перші 12 іпотечних центрів OSCHAD HOME в 10 містах країни з метою підвищити ефективність кредитування на придбання житла.

«Надалі такі центри відкриються майже у всіх обласних центрах і великих містах країни. Планується, що в цілому їх мережа досягне 35», — повідомляє прес-служба банку.

«Іпотечні центри, відкриті на базі діючих відділень Ощадбанку, надають повний комплекс послуг для комфортного укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна. Всі етапи операції проходять в одній локації — надання кредиту, послуги нотаріуса, перевірка, конвертація і перерахунок грошей, проведення всіх банківських операцій. Кожну кредитну угоду супроводжує персональний менеджер», — йдеться в повідомленні.

Також для зберігання грошових і матеріальних цінностей є можливість зарезервувати індивідуальний сейф.

«Скористатися іпотечними центром можуть не тільки клієнти, але і партнери банку: агентства нерухомості, брокери, забудовники. Для цього необхідно заздалегідь забронювати зручний для всіх сторін час і кімнату», — уточнили в банку.

Одна з вигідних програм банку — фіксована ставка на весь термін кредитування.

Як повідомлялося, сім банків стали учасниками державної програми «Доступна іпотека 7%».

Довідка. У 2020 році Ощадбанк запровадив кілька іпотечних програм. В рамках цих програм понад 1300 сімей оформили іпотечні кредитні договори.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉