Facebook Pixel

Ігор Коломойський був помічений у Києві поруч з НАБУ

Олігарх Ігор Коломойський 24 серпня помічений у Києві біля будівлі Національного антикорупційного бюро. Про це інформує Telegram-канал «Монополіст».

Коломойський помічений у Києві близько 18:50. Нагадаємо, НАБУ веде кілька розслідувань стосовно «Укртатнафти», акціями якої володів зокрема й Ігор Коломойський.

Що відомо про розслідування НАБУ проти «Укрнафти»?

Нагадаємо, у червні 2023 року Служба безпеки та БЕБ оголосили підозру Михайлу Кіперману, колишньому члену наглядової ради «Укртатнафти» та бізнес-партнеру Ігоря Коломойського. Його підозрюють у незаконному привласненні майже 600 млн грн компанії.

У лютому 2023 року головний бухгалтер «Укртатнафти» (Кременчуцького нафтопереробного заводу) отримала підозру в справі про можливе привласнення 40 млрд грн ексменеджментом «Укрнафти» та «Укртатнафти».

Загалом підозри оголошено вісьмом особам із керівництва «Укрнафти», а також колишнім директорам п'ятьох комерційних підприємств.

Майже 60% акцій «Укртатнафти» володіють Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. Решта акцій компанії належить НАК «Нафтогаз». Ключовий актив «Укртатнафти» — Кременчуцький нафтопереробний завод, який у травні 2022 року виведено з ладу внаслідок російських ракетних обстрілів.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉