Facebook Pixel

У Львівській області Фонд держмайна продав Струтинський спиртзавод за 100,1 млн грн

Фонд держмайна розіграв на аукціоні Струтинський спиртовий завод, що знаходиться в Струтині Золочівського району на Львівщині. За нього віддали 100,1 млн грн.

Про це повідомляє Prozorro.Продажі.

Що отримав покупець Струтинського спиртзаводу

До складу спиртзаводу входять 24 об’єкти нерухомості загальною площею 15,5 тис. кв. м, зокрема адмінбудівлі, склади, зерносховища, цехи та майстерні. Також у лот приватизації входять 9 транспортних засобів підприємства та понад 600 одиниць устаткування.

«Струтинський спиртзавод» розпочав свою діяльність у 1906 році, остання модернізація активу відбулася у 2019 році. Підприємство займається виготовленням етилового спирту і може щоденно виробляти 22 тисячі літрів. Окрім переможної ставки, приватний інвестор повинен погасити 31,3 млн гривень боргів підприємства перед бюджетом та працівниками.

Загалом, починаючи з вересня 2022 року Фонд держмайна продав 14 спиртзаводів та залучив 965 млн грн.

Хто покупець Струтинського спиртзаводу

Покупець – ТОВ «ДВЕЙЛІНС ОПТІ». Фірма, за даними Youcontrol, зареєстрована 11 місяців тому у Львові. Власницею фірми є львів'янка Оксана Копач.

Нагадаємо, що Фонд держмайна реалізував Угерський спиртовий завод, що на Львівщині. Підсумкова вартість майна склала 42,6 млн грн, що на 400 тис. більше, ніж початкова ціна.

Переможцем аукціону стало ТОВ «МОДЕРНО ЛАЙТ». Фірма близька до члена виконкому Львівської міської ради Ореста Печенка.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉